0
 

STEINER SCENICS ARMOURERS
FEGYVERBOLT

A bolt 2006-ban nyílt meg a néhai “Május 1” ruhagyár területén, a VIII. kerületi Elnök utcában. Működése a nyitás időpontjától függetlenül a 90-es évek elejére nyúlik vissza, üzemeltetői régebben a Budapesti Honvéd Sportegyesület fegyverboltjában tevékenykedtek és a bolt nyitókészletét is a megszűnt BHSE bolt készlete adta.

Az eladással foglakozók maguk is sportlövők és vadászok, illetve régebben rendvédelmi területen dolgoztak, más szóval aktív fegyverhasználók. Ez lényeges feltétele, hogy vásárlóinkat az igényeknek megfelelő tanácsokkal, fegyverekkel láthassuk el.

A bolt csak használt fegyverek bizományos illetve saját tulajdonú értékesítését, illetve fegyverközvetítést végez. Nem látunk el márka képviseletet, nem forgalmazunk új fegyvereket, de a készletben sok, gyakorlatban újnak mondható fegyver is található.

Az éppen aktuális készlet listákon megtalálhatóak az értékesítendő fegyverek főbb jellemzői (típus, állapot, ár), melyek hasznosak lehetnek a vásárlást megelőző tervezésben. Egyedi igény esetén fegyverközvetítői tevékenységünk keretén belül vállaljuk a készleten nem lévő igény szerinti fegyverek megkeresését, adásvételük közvetítését.

Elérhetőségeink:

Munkatársaink szívesen segítenek bármilyen fegyverrel, fegyvertartással kapcsolatos kérdésben, keressenek bennünket. Véleményünk szerint, mi fegyvertartók, és az engedélyező hatóság “egy csónakban evezünk”, még ha ez néha nem is így látszik, hiszen mi mindannyian jogkövetők vagyunk. Ismereteinkkel szívesen segítünk az esetleges későbbi konfliktusok elkerülésének érdekében is. Természetesen ezt nem önzetlenül tesszük, számítunk rá, hogy a minket tanácsért felkeresők egyszer talán megelégedett vevőinkké válhatnak.

Éljen és virágozzon az üzlet!

Gázriasztó fegyverek
Lőfegyverek

 
STEINER SCENICS ARMOREURS H-2086 TINNYE, KOSSUTH LAJOS u. 19.
TE.: +36 70 676 3162 +36 70 320 5045, INFO@STEINERSCENICS.HU
Netkorzo Online